Forslag til Selskab i Dyrehaven

FORRET
Rare tun med wasabi mayo, urtesalat og sesam tuille

Krydret laks med dild creme, sprød kartoffel, kørvel og radiser

Lun kartoffel creme med stenbiderrogn og purløg

Smögen rejer, blomkåls panna cotta, brøndkarse og citron

Pighvar med karotter, spinat og muslinge sauce med tonka (tillæg kr. 75,-)

Stegte jomfruhummere med mild løgpurè, forårsløg & sauce nage (tillæg kr. 75,-)

HOVEDRET
Oksemørbrad med saltbagt selleri, syltede sommertrøfler,
svampe og grillet løg hertil portvins sauce

Morkel farseret bryst af frilands kylling med de første asparges,
sherry sauce og pommes fondant

Kalve culotte med kartoffel terrin, stegte porre med
karse og mandler, bagte daddeltomater og rosmarin sauce

Havtaske stegt på ben med spinat, løg, persille og karotter
samt sauce på fermenteret asparges og kærnemælk (tillæg 75,-)

DESSERT
Citron tærte med hindbær, marengs og hindbær sorbet

Chokoladekage som terrin med abrikos, vanille iscreme og knas

Pære belle Helene på vores måde

 

SELSKABS MENU

Ved selskab af min 30 pers. per couvert
3 retter kr. 395,-
4 retter kr. 445,-
Børn under 12 år har naturligvis en anden pris

 

Vi glæder os til at drøfte jeres ønsker
for arrangementet når vi mødes.

Hilsen
Kim & Betina