Her ved Kilden er der som altid "højt til loftet"...

Vi har inviteret Christian Christensen til at holde et seminar i Dyrehaven - et seminar for dem der har behovet - en helt anderledes nytårskur - men helt klart en weekend i glædens tegn. 

Et seminar for dig der søger mentale værktøjer, som gør dig i stand til at klare hverdagens udfordringer uden, at det føles som en ensom rotur tværs over Atlanten i en rusten stålvask, eller som om livets kampesten bare vælter ned over dig hver dag.

Lørdag & søndag den 19. & 20. Januar 2019

Dit lykkelige valg!

Ingen går gennem livet uden at møde modstand. Traumer, skilsmisser eller alvorlig sygdom er nemlig noget, som vi alle risikerer at skulle forholde os til, på et eller andet tidspunkt i livet. Faktum er, at livet af og til kan gøre ondt, men med et sundt og veltrænet sind, som fokuserer på de gode ting, så er du godt på vej til at gøre hver eneste dag til en fantastisk oplevelse.

Der er nemlig en anden måde at se livet på, end den du oplever lige nu, for verden vil dig det godt, og den ønsker, at du er lykkelig. Det eneste, der står imellem dig og den oplevelse, er den måde, du i dine tanker vælger at se verden og dig selv på.

Det handler ikke om, at du skal miste noget, men om hvordan du ser på dig selv i en langt større sammenhæng, end det du sikkert gør lige nu, og om hvordan du opfatter din plads og funktion i verden. Du har nemlig et meget større formål end det at være offer for en sygdom eller andet.

Christian har undervist i personlig udvikling i 32 lande og 19 amerikanske stater. Hans rolige og direkte facon gør dette kursus til en livsforandrende oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Christian guider dig og de andre deltagere målrettet igennem en proces, som viser dig nye veje og giver dig nyfunden indsigt i, hvordan din mentale verden er opbygget.

Du lærer om kommunikation, kropssprog og tankesystemer, og om sammenhængen mellem dine følelser, tanker og overbevisninger, og hvordan dine tankesystemer påvirker din hverdag. Det hele er samlet i en dyb og sjov weekend krydret med gode grin, lærerige anekdoter, praktiske værktøjer, meditation og hardcore livskundskab lige til at tage med hjem og bruge i hverdagen som en del af din egen personlige healing.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk oplevelse hos Piil & Co lige midt i Dyrehaven.

Kurset: Dit lykkelige valg!

2.500,00 DKK

Vel mødt !
Lørdag den 19/1 & søndag den 20/1-2019.
Begge dage kl. 9.30-16.
2 dages vel tilrettelagt undervisning.
PROGRAM
kl. 9.30 Velkomst
øko. kaffe/the/smoothie
Undervisning
kl. 12 Let frokostanretning 
Undervisning
kl. 14.30 Hjemmebag & frugt, øko. kaffe/the
Undervisning
kl. 15.45 TAK for idag

Der er begrænset plads, og disse fordeles efter "først til mølle".

Da det er januar, tror vi der er fint med plads til bilen på parkeringspladsen ved Bakken og Klampenborg Station. Så husk fornuftigt overtøj når du går ind, det er sådan en smuk tur igennem skoven når man har nok tøj på.

Mere om parkering og vejen hertil ved at klikke lige HEROg har du spørgsmål til arrangementet er du naturligvis velkommen til at ringe 70260212 eller skrive en mail ved at klikke lige HER