Hubertusjagt i Dyrehaven

Søndag den 4. November 2018

Traditionen tro, er der denne formiddag HUBERTUSJAGT i vores smukke skov. Og starten går fra Peter Lieps Hus kl. 10, mange gæster vælger at fortsætte direkte til Magasindammen hvor der ved Eremitageslottet er optog og præmieoverrækkelse ved 11,30 tiden.
Du kan læse mere om Jagten lige HER

Vi har åbent i SKOVBAREN fra kl. 11-16, og kommer I som et stort hold min. 30-50 pers. kan servering mm være aftalt på forhånd, så I undgår unødvendig ventetid. Du er velkommen på både tlf 70260212 og email til Kim hvis firmaet etc skal mødes i SKOVBAREN til Hubertusjagten.

Ønsker I at spise frokost i spisestuen efter Jagten kan der reserveres bord med ankomst fra kl. 12-13,30 denne søndag. I år står menuen på Laks, Vildt, Sødt....

Hubertus Frokost i Spisestuen

Forret
Gravad laks med rævesauce

Hovedret
Vildtgryde med kød fra Dyrehaven,
rodfrugter, skov svampe, urter
hertil rustik kartoffelpure & hjemmesylt

Sødt
Pavlova med creme & sensommerbær


Hubertus Frokost per couvert kr. 275,-

Tilvalg:

Øl & Vand til dagspriser. Øko.The/Kaffe kr. 45,-
Vine på glas fra kr. 75,- og på fl. fra kr. 335,-

For spørgsmål til arrangementet kontakt venligst restauratør Kim Jørgensen
på 70260212 eller på emailadressen kj@piil-co.dk

HUBERTUS FROKOST 2018

275,00 DKK

HUBERTUS FROKOST

Forret
Gravad laks med rævesauce

Hovedret
Vildtgryde med kød fra Dyrehaven,
rodfrugter, skov svampe, urter
hertil rustik kartoffelpure & hjemmesylt

Sødt
Pavlova med creme & sensommerbær

Hubertus Frokost per couvert kr. 275,-

Venligst bemærk ankomst er denne dag ml. kl. 12-13,30

 

For spørgsmål til arrangementet kontakt venligst restauratør Kim Jørgensen

på 70260212 eller på emailadressen kj@piil-co.dk

For kosthensyn/allergener, må du meget gerne skrive til kokken@piil-co.dk