Søndag den 5. November 2017

Hubertusdag ved Kilden

Hubertus er altid den allerførste søndag i november, og denne søndag har Dyrehaven ekstra mange Gæster fra morgenstunden. Starten på Jagten er kl. 10 fra Peter Lieps Hus, først kl. ca. 11,30 er der opsamling ved vandgraven foran Eremitageslottet, og derefter er der rift om pladserne til frokosten, så bordreservation er nødvendig denne dag.

Dog ikke i Skovbaren som denne søndag åbner kl. 11 med kolde og varme drikke samt sandwich med Frilandsflæskesteg/Tun/Steak, Skønne Supper, Pandekager etc. Oppe i Spisestuen er der mere begrænset plads, så der gælder det om at have styr på bordreservationen til den skønne frokost.

Hubertusfrokost i Spisestuen

Dagens Menu er Frokostbord iht. nedenstående, det er IKKE buffet, vi serverer på Jeres bord.

 

HUBERTUS FROKOST 2017

Jordskokkesuppe med gammeldags bacon og urter
-
Klassisk marinerede sild med karry salat, rødløg, rødbeder og dild
Vores graved laks med cremet dressing, agurk og kørvel
Smögen rejer med avokado, kørvel og tørret piment
-
Krydret inderlår fra Varde Ådal med pickles og brøndkarse
-
Kalv i frikasse med pommes og estragon

Hubertus Frokost
per couvert kr. 275,-

Tilvalg OST eller DAGENS KAGE kr. 85,-
Blicher (rødkit) og svendbosund med stegt rugbrød og kvædemarmelade
Dagens Kage

 

Som altid er det muligt at bestille drikkevarer til menuen, og naturligvis både på glas og flaske.

På terrassen er Skovbaren åben kl. 11-16 denne dag, og der er frie pladser for Skovbarens Gæster.
Se menuen for på Skovbarens egen side lige HER. Bemærk at det for Spisestuens Gæster denne søndag
er nødvendigt med RESERVATION. Du er naturligvis velkommen på telefon 70 26 02 12,
men du kan også reservere ved at klikke på bjælken herunder.