Livet i Dyrehaven

Kom tæt på naturen & følg årstiderne med landets bedste Gæster

Piil & Co har åbent SOMMER & VINTER, dvs. 11 mdr. om året - kun Juli er her helt lukket.

Nogen arbejder fuldtid & andre af Piil & Co's dygtige medarbejdere er på deltid, da her er mest travlt helligdage og weekender. Vi er alle forskellige, og aldersmæssigt er der spring fra 18-54 år. Fælles for os alle er et godt humør, og viljen til at komme flot i mål.

Der lønnes efter kvalifikationer, ansvar og antal af timer. Dvs. vi har ikke overenskomst. Her er naturligvis både rammer & regler. Vi følger loven og har en god rytme, så alle opgaver blir løst af et godt team på bedste vis. Lønnen laver bogholderen én gang om måneden, efter timesedlerne, og til udbetaling sidste hverdag.

Til de mange flotte arrangementer og skønne selskaber samt til tider hektiske Skovbarsdage er her kun behov for friske medarbejdere. Vi har landets bedste Gæster, og for dem løser vi mange forskelligartede opgaver.

Søger du job, og kunne du tænke dig at være en del af teamet på Piil & Co, er du meget velkommen til at skrive en mail. Vedlæg gerne CV, eller giv os et kald på 70 26 02 12, lad os høre hvad DU søger og hvad DU drømmer om.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Betina Prehn & Kim Jørgensen

Restaurantchef/Overtjener/Assistent - Selskabslokalet

Kært Barn=Mange Navne.
Dette er en nyoprettet stilling, i en lille og lidt uformel virksomhed, hvor titler ofte - for os selv - er ganske uvæsentlige, selvom Ansvar & Opgaver fordeles klart og tydeligt.
Opgaver er her mange af, og nogen af disse opgaver, skal vi som værtspar løsnes fra.
Derfor søger vi en dedikeret "ASSISTENT" der kan starte 1/4-2019.

Idet dette er en nyoprettet stilling, så det vil også være et job, hvor du selv kan være med til at "forme rammerne og udviklingen på den lange bane". Vi søger IKKE en event-koordinator, men en kollega, der fagligt har solid erfaring fra restaurations branchen som tjener på a la carte & selskaber. 

Piil & Co kan til den rette tilbyde et interessant og alsidigt job med opgaver og ansvar i forbindelse med planlægning & afvikling af gode selskaber og særarrangementer.

Det er et lille Hus, hvor alle hjælper hinanden, så det er vigtigt, at du er en teamplayer, at du selv er med både ved skrivebordet, på gulvet og bag baren. Du skal være istand til at arbejde selvstændigt uden værtsparret, så dine kollegaer har din opbakning og støtte. Både gæster og serveringspersonale stortrives her med en chef, der ikke har fine fornemmelser, men både kan gå først og sidst, og bevare overblikket, selvom man går med "på gulvet...." 

Du skal være interesseret i at arbejde 3 x weekend hver måned, med enten dag/aftenvagt efter behov og iht din vagtplan. Sommerferie fra 1/7-10/8. Når vi finder den rigtige kollega, aftaler vi løn, arbejdstid, titel, startdato mm. og vi venter gerne på den rette person.

Hvis du ønsker mere info, eller en uforpligtende samtale er du VELKOMMEN til at ringe på 70 26 02 12 eller sende en mail til Betina på bp@piil-co.dk

 

DeltidsKOK - Køkkenet

også her er det lysten der driver værket. Vi forsøger altid at følge sæson, og finde gode økologiske råvarer. Hver weekend tilbereder Husets kokke lækker mad til selskaber og SKOVBAREN's gode Gæster.

Ligenu søger vi en glad KOK, der kan arbejde selvstændigt og har lyst og tid til at hjælpe EN weekend hver måned.

Vagterne er lørdag og søndag kl. 9-17.
Undtaget er juni og juli måned hvor Skovbaren er lukket og hvor de fleste af os holder en lang og velfortjent sommerferie.

Når vi finder den rigtige kollega, aftaler vi løn, startperiode mm.

Vi taler dansk sammen, så det er vigtigt at du TALER DANSK, så du hurtigt bliver en DEL af Teamet. 
Hvis du ønsker mere info, er du VELKOMMEN til at ringe på 70 26 02 12 eller send en mail til Betina på bp@piil-co.dk

 

Serveringspersonale - Stuen & Baren

Både i Skovbaren og i Spisestuen arbejder voksne & unge mennesker (over 18) med servering.
Vi taler dansk & vi er gode til at hjælpe hinanden. Kvalifikationerne meget forskellige. Hvis man kan lide at servere, er det sjovt at være en del af Piil & Co.

At servere er jo ikke blot at flytte en tallerken fra A til B. På Piil & Co serverer vi god hjemmelavet mad af årstidens bedste og gerne økologiske råvarer, sammen med udsøgte selskabsvine til landets bedste Gæster. Her er det lysten der driver værket.