Frisk luft & Julehygge...

Sov længe og kom i Dyrehaven.
På terrassen er Skovbaren åben hver weekend også den 23+24+25+26/12 alle dage med varme drikke & lidt at spise. Ønsker du lækker julefrokost & levende lys på bordet, kan der også reserveres i Spisestuen til både den 25 & 26/12- 2017.

Her ved Kilden kan vi også mærke hvordan JULE HELLIGDAGENE flytter sig på ugedagene.

I år har vi også åbent i SKOVBAREN den 24/12 dog kun kl. 10-14 og mest fordi de sødeste ryttere har opfordret hertil. Denne julesøndag er der kolde & varme drikke, sødt og pølse.

Alle de andre dage kører Skovbaren fra 11-16 med kolde og varme drikke og fra kl. 12-16 også med pandekager, supper, flæskestegssandwich mm.

Selve JuleAFTEN holder vi FRI, men vi kan hjælpe med JULEANDEN, hvis du altså som vi spiser ØKOLOGISK JULE AND. Læs mere herom lige HER

For gæster til Spisestuen er der en helt anden historie, men maden kommer fra det samme køkken. Ønsker I at spise Julefrokost i Spisestuen er der mulighed for at reservere bord til den 25&26/12. Og reservation er nødvendig, Spisestuen er udelukkende ÅBEN for gæster med reservation. Så kom på tasterne, hvis Familien skal med.

På terrassen er der åbent i Skovbaren for alle incl. hund & hest og uden reservation fra kl. 11-16. Der er i Skovbaren det vi kalder "høflig selvbetjening" dvs. at gæsterne selv henter i Baren. Der er flæskestegs-sandwich, varm chokolade, vinchaud, pandekager, suppe & grill pølser mm.

For dem der ønsker at holde firmajulefrokost er der andre muligheder, det samme gælder for de der ønsker at holde et privat selskab med eller uden julemad.

Hvis noget dette giver anledning til spørgsmål er vi nemme at fange. Enten kan du ringe på 70260212 eller du kan skrive en mail til restauratøren ved at klikke lige HER