Køkkenchefens Maj Menu

Det er jeres selskab, så lad os drøfte jeres ønsker når vi mødes...

Forretter

Koldrøget laks fra Fanø med drænet kærnemælk,
knasende agurker med dild, saltet rug og grønne urter.

 

Asparges, sauce hollandaise, frisk pillede rejer, dild.
(tillæg for frisk pillede fjordrejer = dagspris )


Håndskåret grillet carpaccio, grøn mayonnaise,
San mazzino tomater, parmesanflager, vild sennep sprød rug.

 

Hovedret

Kalvetyksteg med forårssvampe, aspargeskål, brændte nye løg og sødskærm. Små kartofler vendt med brunet smør, ramsløg og citron og kraftig kalveglace med kapers.
(tillæg kalvemørbrad kr 35,- per couvert)

 

Okseculotte, spæde forårs urter og løg, estragon, små kartofler vendt i persille, sauce bordelaise & bearnaise.
(tillæg oksemørbrad kr 35,- per couvert)


Lammekrone stegt med citron & terrin af bryst, gulerod vendt i brunet smør
og løvstilk, bagte hvidløg, små kartofler og rosmarinsky.

(tillæg ved 100% lammekrone kr 55,- per couvert)

 

Dessert tallerken

Hvid chokolade mousse på "brændt" hvid chokolade med pistacie top.
Kandiserede mandler med havsalt. Danske rabarber med hyldeblomst. Karamel, hindbær og kørvel.

 


Selskabsmenu ved min 30 couverter kr. 425,-