Samarbejde, Økologi, Dyrevelfærd...

Også i teatertiden arbejder Piil & Co med råvarerne og valg af samarbejdspartnere. Her i Huset møder I et positivt og bevidst team med holdninger, vi gerne deler, for vi ELSKER vores job.

Med gode og sunde råvarer har vi det allesammen bedre. For os er det ikke kun øko-mærket der tæller, også Dyrevelfærd og Socialøkonomi spiller ind når Piil & Co handler. Hele året har vi brug for godt brød, ofte mere end Husets egen ovnkapacitet kan klare. Vi stiller krav og elsker brød der er lavet på surdej og allerhelst med det bedste øko. mel, sang, glæde og stolthed. Derfor har Piil & Co valgt at samarbejde med bageriet på Grennessminde.

Klikker du på logoet herover, kan du læse meget mere om Grennesminde og Socialøkonomi.

Grennessminde har også en transport afd. med miljørigtige køretøjer.
Så når brødbilen lister ind i Dyrehaven med sandwichboller, teaterkager og brød til teatermenu og picnic, kommer der ikke lyd fra andet end radioen og chaufføren.

Grennesminde er så meget mere end gode produkter & service ydelser. En fond med socialøkonomisk fokus og mange års erfaring med unge der har særlige behov.

Inden længe er her også en præsentation af gårdene der producere grisen, kalven og de skønne jordbær og vinleverandører og financielle partnere.