Om selskaber ved Kilden

Husets stue er lys og venlig, her fantastisk akustik og en helt enestående udsigt til Skoven, Kildesøen og Kirsten Piils Kilde. En god base for både små og store selskaber.

Spisestuen kan reserveres til mødeaktivitet samt små & store selskaber (optil 100 pers). Menu og indretning tilpasses det enkelte arrangement. Her kan dækkes op ved små og store borde. Vi kan samle optil 36 personer om ét bord, ved mindre borde er der plads til små 100 pers. Er der planlagt dans efter middagen bør selskabet ikke være på mere end 70 pers. Er der flere gæster feks. 150 pers., kan arrangementet holdes i det store festtelt på terrassen, som kan indrettes med langborde eller runde borde helt efter ønske.

Til selskaber serveres oftest menu og sjældent buffet - og menu kan være både 3-4 og 5 retter med og uden canapees og natmad, men vi har også selskaber hvor forret eller hele menuen serveres sharring/tapasstyle eller hvor der grilles på en sommeraften.

Hos Piil & Co er ikke to selskaber er ens, det er jo ikke en fabrik, vi har derfor ingen pakke-løsninger her på siden, men en god portion erfaring stiller vi gerne til rådighed på et lille møde.
For alle selskaber afholdes selskabsmøde og en aftale udarbejdes derefter på skrift, så der ikke kommer overraskelser i hverken indhold, forløb eller pris.

SELSKAB fra START til FINALE..
Når dagen/aftenen er valgt og reserveret, sammensættes et program der passer for det enkelte arrangement med menuer, tider, priser etc.
Der er stor forskel på priserne fra den ene arrangement til den andet, dette er udelukkende fordi den/dem der holder festen kan vælge forskellige menuer, vine og tider mm.

Tilvalg og fravalg & forskellige priser...
Velkomst være kort eller lang, med servering af ét glas eller flere. Servering kan være Bobler, Cremant eller Champagne, Mohito, et glas Rose eller en drink med frisk rabarbersaft & vodka on the rocks. Dette giver feks. priser fra kr. 45 til 150,- per glas.

Maden kan geares helt efter ønske. Skal de være CPH style, med en masse små retter eller rustikke herregårdsportioner, skal det være grønt & frækt eller skal der serveres menu ala Michelin style. Et skønt TEAM af proff. kokke er altid klar til tilberede den ønskede menu af årstidens bedste råvarer.

Sammen kigger vi på køkkenchefens forslag til sæsonmenuer, der kan sammensættes efter eget valg med priser fra kr. 400,- på en 3 retters menu osv.

Til middagen kan der nydes gode vine efter forbrug dvs. at der betales flaske for flaske, eller vinmenu som oftest er et glas per ret, eller ad libitum dvs frit forbrug til en fastsat pris. 

Efter middagen skal der måske bydes kaffe og er det så med eller uden avec og sødt? For selskaber hvor der skal ske lidt mere, er der så bar bagefter, og her er der igen en masse forskellige muligheder. Er det en bar med øl og vin, eller skal der krydres med sjusser eller toppes med cocktails. Og sidst men ikke mindst skal selskabet slutte af med lidt snack, en godnatpølse, sliders eller sandwich.

Og hvordan skal bordene være? hvor mange blir I? Er der gæster med særkost som feks. vegetarer eller gæster med allergi? Hvordan med musik og underholdning? Skal vi booke en DJ? Et band? Er der særlige farver eller andet til blomsterdekorationerne, vil du selv med til et møde med Erik Buch, eller skal vi bestille?

I bunden af denne side finder du skema til FORESPØRGSEL, men du er også velkommen på tlf 70260212 hvor vi kan drøfte mulighederne. Det samme gælder hvis du ønsker at reservere en dag eller aftale et selskabsmøde, men du er naturligvis også meget velkommen til at sende en email herom.

Vi glæder os til at høre fra dig
På gensyn i Dyrehaven
BETINA & KIM JØRGENSEN
​kj@piil-co.dk

 

SELSKABS - FORESPØRGSEL

Venligst udfyld skemaet herunder, det forpligter ikke. Vi kommer tilbage til dig på email eller telefon. Nu mere du oplyser, nu nemmere er det for os at udregne et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Brunch
Frokost arrangement
Middagsselskab
Middag & mere Fest
Middag & Fest med Koncert.....
Kursus eller Mødedag
Andet