Skovbaren er åben

lørdage & søndage kl. 11-16

Venligst bemærk at Husets borde og stole er for Husets egne Gæster. Resten af den smukke Dyrehave er åben for besøgende med medbragt mad & drikke.

Øko Limonader

Altid et godt udvalg fra vores eget Køkken.

Vælg selv mellem: Hyldeblomst, Citron/Ingefær, Æble, Rabarbar

Friland & Natur & Økologiske råvarer på Piil & Co

Økologiske produkter

Hver uge leveres friske økologisk råvarer til køkkenet på Piil & Co.
Gode øko. pølser kan ikke ligge på varmepladen og vente. Så her er det Gæsterne der styrer grillen, når der bestilles grillpølser lørdag og søndag.
Til de gode pølser er der buffet med alt hvad der hører sig til incl. hjemmelavet remoulade, coleslaw, agurkesalat.
 

 

SKOVBARS-KORTET

VARME DRIKKE
Øko. Krus Kaffe kr. 25 - 30,- m/u varm mælk
Øko. The kr. 30,-
Irish Coffee kr. 60,-
Rigtig Gammeldags Varm Chokolade kr. 35-45,-

Kolde drikke:
Øko. Limonader, Sodavand, Fadøl, Flaskeøl fra Fanø, Brooklyn, Grimbergen & Jacobsen samt gode Vine fra kr. 30-75,- per glas.
Kokkens egne øko. Limonader med Æble, Rabarber, Citron/Ingefær, Hyldeblomst samt Cremant, hvidvin, rose og rødvin, alm. sodavand, øl på fad og flaske.

SKOVBARS PANDEKAGE
Kokken har tilberedt pandedejen, og når du bestiller, bager vi din pandekage, som kan serveres med:
Rørsukker/Sirup, Husets marmelader ÆBLE / APPELSIN / JORDBÆR, Grand Marnier, Chokocreme, Kanelsukker kr. 45,-

LIDT AT SPISE fra kl. 12 - 16

ØKO Grill Pølser
Tag dem med på grillen og nyd dem med ketchup, sød/stærk sennep, ristede og rå løg, agurkesalat, remoulade, coleslaw & naturligvis øko brød.
WIENER kr. 45,- Stor WIENER kr. 75,-

STEAK SANDWICH
Øko bolle med gode skiver af oksesteak, syltede rødløg, grov remoulade, agurk & hjertesalat kr. 115,-

FLÆSKESTEGs SANDWICH
Øko bolle med dijonnaise, salat, gode skiver af kam fra dansk frilandsgrissebasse, agurkesalat & rødkål kr. 115,-

SKØNNE SUPPER
Hjemmelavet supper med øko. brød kr. 85,-

SARDINER
Spanske sardinfileter (udenskindogben) i øko olivenolie fra bæredygtigt fiskeri, frisk citron, øko brød kr. 95,-

TUN SANDWICH
Friskbagt øko bolle med kokkens tunsalat af bæredygtig tun, friske krydderurter, rødløg, tomat, agurk & sprød salat kr. 115,-

TOAST
Fire trekanter af vores gode mørke toastbrød, velsmagende skinke, god ost & kokkens tomatrelish kr. 85,-

Skovbaren er ÅBEN hver lørdag og søndag kl. 11-16 og på udvalgte helligdage. SKOVBAREN ligger på vores terrasse ved Kildesøen og Kirsten Piils Kilde og er for de gæster, der ønsker en hyggelig forfriskning. Her er god plads til alle - pladser i sol og skygge, “høflig selvbetjening” samt masser af godt humør. Tag gerne hele familien med. Her er masser plads - så børn og voksne, heste, små og store hunde er alle meget velkomne.

Selvom vi er ude i skoven, er der altid mulighed for tag over hovedet. Der er gode pladser i det fri og under overdækningen, så man ikke blir solskoldet.

Ønsker I et pit-stop, i forbindelse med en sund vandretur, en firmaudflugt eller en børnefødselsdag eller skovtur for hele familien eller hele børnehaven med søskende og forældre, så er det en rigtig god ide at bestille på forhånd.
For grupper af min. 30 pers. kan der i Skovbaren reserveres borde kl. 12 lørdag og søndag.

Send en mail til Kim om SKOVBAR’s ARRANGEMENT

 

Mjød ?!!
Udbryder folk og ser ud som om, vi har foreslået dem noget virkelig suspekt.

Men ja, det er det, vi vil. Vi vil have folk til at drikke mjød. Til at servere mjød lige dér hvor de tidligere serverede vin, champagne eller sauternes. Vi vil have dem til at forstå, at den gamle nordiske drik - i vores version - er en yderst raffineret drik.

Vores projekt startede som en kollision mellem to passionerede producenter. Vi mødtes gennem fælles venner, som absolut mente, at vi burde lave en cider sammen. Brygmesteren Annemarie og æbleavleren Kirsten. Det var jo oplagt, sagde de.

Og det var det egentlig. Men efter vores første møde og en personlig energi, der bare klikkede, hed projektet mjød. For Kirsten er også biavler, og med mjøden kan vi kombinere honning, æbler og humle.

Mjød er oprindelig gæret honning. Faktisk verdens ældste alkolholiske drik. Men vi har nedsat alkoholprocenten, tilsat æblemost og krydret den med humle, så den bliver til en perlende frisk og meget sofistikeret drink.

Underfundig har vi kaldt den, for den er virkelig underfundig i ordets allerbedste betydning : Underfuld og overraskende. Sød uden at være sød, fyldig uden at være tung.

Vores mjød er et ærligt produkt. Ren, økologisk, bæredygtig. Æbler og honning kommer fra Kirstens gård, Rytzebækgaard, på Møn, og vi står inde for, at alting er økolgisk og at både æbler og bier har haft de bedste – naturlige og totalt usprøjtede – betingelser.

Vi har haft en af Københavns bedste sommelier’er med indover, og når vi har valgt at hælde den på vinflasker, er det ikke nogen tilfældighed. For Underfundig er en vinoplevelse. Akkurat som en god vin har den et væld af smagsnuancer. Æbler, sommer, honning, rene kilder, humle, glæde og krydderier.

Mød Brygmesteren Annemarie og æbleavleren Kirsten
i Piil & Co's Skovbar SØNDAG den 8/10 kl. 13

Her på Piil & Co er vi vilde med økologi,
men Vilde fisk kan IKKE få ØKO mærket

Fisk, der svømmer frit i havet, kan ikke få økologimærket. EU’s regler for økologisk fisk betyder nemlig, at myndighederne skal kunne kontrollere, hvad fisken har spist. Det er umuligt at dokumentere, hvis ikke fisken er spærret inde.

Den tun vi benytter er fanget bæredygtigt. Fiskeriet foregår som kyst fiskeri i Atlanterhavet ud for de Canariske øer. Dette betyder også korte transportveje og dermed mindre CO2. Det er værd at bemærke, at fisken også i produktionsprocessen, behandles skånsomt og på samme måde som man har gjort i mange hundrede år. Først koges fisken med damp, hvorefter fisken pilles med hånden. Dette betyder, at der ikke anvendes nogen form for kemi til at fjerne skindet og fiskestykkerne er pæne og store. Kvaliteten kan ikke blive bedre!

På terrassen går du selv i SKOVBAREN og bestiller, her møder du restauratøren & et vidunderligt hold af gode medarbejdere i praktisk påklædning. De er flittige, synlige og servicemindede og stiller på job i al slags vejr. Her hersker den gode stemning, og når maden er klar bringer vi de frisksmurte sandwich til jeres bord. VI SES VED KIRSTEN PIILS KILDE.