Menu eller Picnic 9/6-2018

Du er nu inde på en specifik arr.dag. Her kan du vælge jeres Teater Menu der nydes på Piil & Co, eller Piil & Co's PICNIC der udleveres på dagen i Teaterbaren i Ulvedalene.

Se MENUKORTET lige HER, eller scrol ned og gå videre til reservation.

Mere info i bunden af denne side.

9/6 Picnic & Tæppe VEGETAR

245,00 DKK

Grønne asparges med olivenolie, rødløg og basilikum. Spidskåls salat med merian, tørrede tomater og mandler. Cruditè på karotter med vinaigrette og brøndkarse. Hvedekerner med bagt selleri, urter og grøn mayo. Danske oste, smør, øko. brød fra Grennesminde. Serviet, Bestik, Salt&Peber & sidst men ikke mindst et fedt tæppe.

PICNIC afhentes i Teaterbaren i Ulvedalene mellem kl. 18-19 på arr. dagen.

 

 

Er I feks. 4 voksne og et barn på 8 år, der ønsker MENU, kan I vælge 4 ens eller 4 forskellige menuer og 1 børnemenu. På dagen kan vi ved ankomst aftale hvilken forret og hovedret der passer bedst for den yngste gæst.
Venligst klik på den ønskede menu, og derefter det valgte antal, skift evt. menu og vælg antal indtil du har menu til alle gæster ved bordet.
Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse, der bekræfter dine valg.
Har vi ledigt bord den ønskede dag, vil vi bekræfte ved at fremsende faktura som pdf.
Når faktura er betalt med bankoverførsel (oplys venligst faktura nr ved betaling), har du bord & menu som ønsket.
Det er samme fremgangsmåde på PICNIC bestilling.
Med picnic følger til hver enkelt person/portion et dejligt tæppe (140x200) man kan sidde på & benytte som lunt tæppe i 2. akt.
Vi udleverer din forudbestilte og betalte PICNIC i Teaterbaren i Ulvedalene, hvor du også kan tilvælge drikkevarer efter ønske. I Teaterbaren er der både øl, godt udvalg af vine, vand, øko limonader, champagne, øko kaffe, the og varm cacao, suppe, kage, ekstra tæpper mm.