Teaterbaren er ÅBEN på alle spilledage

fra kl. 18-20,30 og i PAUSEN ml. 1.&2. Akt

Teaterbaren er ÅBEN fra den 21/5 til og med den 30/6 kl. 18-20,30 og igen i PAUSEN mellem 1. & 2. AKT.
Fra Teaterbaren kan du nyde Piil & Co Picnic, gode Vine, Øl, øko. Limonader, Vand og Varme Drikke, Dagens Suppe og et skønt udvalg af Sødt & Salt.

Når Det Kgl Teater opfører RØDE ORM, er det Piil & Co der driver TEATERBAREN. Har du spørgsmål og ønsker, er du velkommen på både telefon og email anytime.


TEATERBAREN tilbyder kolde og varme drikke samt sødt & salt. Det komplette BAR-kort kommer til at ligge her i god tid. Apropos tid, så har vi mange års erfaring i teaterdelen, så det betyder, at vi gearer bemandingen efter antal solgte billetter dag for dag. Der er tribunesalg af søde sager & kolde/varme drikke. I selve Teaterbaren er det komplette sortiment.

Det vil være muligt at reservere sin helt egen Bar til firmaet, og forudbestille den valgte servering, så det hele står klar til aftalt tid. F.eks. en pauseservering til hele firmaet med Champagne/Irish Coffee & Sødt/øl, vin, vand og popkorn/lakrids etc. (bemærk venligst, at det  kun er ved køb for min. kr. 500,- at der kan forudbestilles).

Der er i området omkring Teaterbaren toiletter og et område med borde & bænke. Toiletterne kan benyttes af alle teatergæster, hvorimod borde og bænke er forbeholdt Teaterbarens egne Gæster. Dvs. at der ikke er plads til Gæster med medbragt mad eller drikke.

Piil & Co ligger tættest på Ulvedalene & Røde Orm

så herfra Huset krydser du blot vejen og følger teaterstien... går du hjem samme vej, har vi også tændt gadelyset.

Hjemme ved Kilden har Husets dygtige kokke igen reserveret landets bedste råvarer, så de er klar til at tilberede gode picnics og skønne menuer. Bordreservation er nødvendig. Der er 3.543 publikummer pr. aften, og så mange pladser har Piil & Co desværre ikke.

Den forudbestilte Picnic kan hentes i TEATERBAREN i Ulvedalene kl. 18-19, hvor også drikkevarer kan tilvælges.

Gæster med reservation til Middag har naturligvis bord her ved Kilden, hvor alle Gæster seates ved veldækkede borde i Annekset & Spisestuen. For alle de spisende Gæster er der ved Kilden ankomst ml. kl. 17,30-18,00 medmindre andet er aftalt.

Husk at hvis I er et stort hold feks. hele firmaet med 60-230 pers. så er det muligt at aftale eksklusiv råderet herhjemme ved Kilden, ligesom I kan få Jeres helt egen Bar i Ulvedalene.
For store grupper/virksomheder kan både menu og vine tilpasses efter ønske. Sådanne reservationer vil vi meget gerne drøfte på telefonen, og måske holde et lille møde. Så er I mange, er I velkommen til at kontakte os på

telefon 70 26 02 12 eller på mail kj@piil-co.dk for en aftale med restauratør Kim Jørgensen.