Alle har grænser...

Herude i Dyrehaven gror der ingen lavendler og vi kan ikke male skoven LILLA, men vi kan hjælpe jer med at arrangere en romantisk & festlig dag i det grønne.

Kokkene er knalddygtige og råvarer er efter sæson - ønskes bryllupskage bestiller vi den hos en dygtig konditor.

Blomster er også noget ganske særligt og personligt på en bryllypsdag. Du kan vælge din egen leverandør og aftale leverering her, eller vi kan bestille jeres blomster hos Stephen Clante eller Erik Buch.

Herinde i Dyrehaven er der næsten ingen biler. Det er endnu en årsag til at det er skønt at holde sommerbryllup her ved Kilden. Gæster der skal til selskab kan gå hertil fra p-pladsen, køre i hestevogn, eller komme helt til døren med Taxa & Bus, som også kan hente igen når festen slutter. Private biler med handicapskilt kan køre ind og parkere bagved huset. For særlig kørsel kan der laves tilladelse, så brudepar feks. kan komme hertil i limo elign. Dette betyder er her er en særlig ro omkring selskabet, men også at Piil & Co ikke er egnet location til reception med kørsel frem og tilbage.

 

ØKONOMI - BUDGET
Inderst inde har vi vel alle et budget, stort som småt. Piil & Co er ikke den billigste base for et bryllup. Men for alle selskaber udregnes der en pris, og nogen gange mere end én. Vi kan ikke læse tanker eller gætte jeres budget - I kan oplyse jeres ønsker til festen og på det kan vi regne et udforpligtende tilbud, og hvis I selv har en ide om budget, kan vi vende det hele sammen, og hurtigt kan se mulighederne indenfor den af jer valgte budgetramme.

Ønsker du at have hele SPISESTUEN til et lukket selskab,
er du velkommen på email og telefon herom.